Posted in: Omvärlden

Miljön är en del av ditt liv

Något som det är mycket snack om hela tiden, är hur viktigt det är att vara den som värnar om miljön. Är detta då en stor bluff eller är det den tveklösa kampen för att förhindra jordens undergång? Ja, en del försöker påvisa genom att vrida statistiken att detta skulle vara en konspiration av de ekonomiska makter som styr jorden. Faktiskt så har de massor med anhängare, vilket då gör att processen avstannar i denna viktiga kamp. Vad tror du? Är det ett problem eller är det bara en så kallad hoax? Ja, de flesta väljer att använda sitt inre museum och inser snabbt att det är en verklighet. Här måste alla gå samman och inse detta för att det ska bli en förändring. Detta innan det är försent.

Behöver du försaka ditt liv för miljön?

Tyvärr är det många som går runt och lever i tron att de kommer att få gå tillbaka till 1800-talets livsstandard för att rädda miljön. Detta är inte alls vad det handlar om. Det hela bygger på sunt förnuft och du kommer att kunna vara den som använder din mobil, dator och bil. Det är bara valen i kombination med användningen av allt du har idag, som kommer att påverka om du anses miljövänlig eller ses som en miljöbov. Du måste helt enkelt tänka på hållbarhet. Det handlar om att välja grönsaker som odlats naturligt, stänga av din dator när du inte använder den samt att du kanske väljer att samåka till jobbet. Låter inte så svårt, eller hur? Det enda du måste göra är att infoga denna lilla del av världen i ditt stora museum som innehåller allt du upplever och gör i ditt liv.